Vergaderen

Vrijheid, Verwennen en Veluwe. Kernwaarden waar wij veel waarde aan hechten, ook als het om zaken doen gaat. Functionaliteit zonder poespas. Niks moet, alles kan! Uiteraard wel met extra ambiance en aandacht, want dat hoort er standaard bij. We kunnen niet anders.

Een stijlvolle, inspirerende omgeving draagt bij aan goede ideeën en probleemoplossend vermogen. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van comfortabel en eigentijds meubilair, uitstekende audiovisuele apparatuur, gratis WIFI en onbeperkt gebruik van koffie, thee en water. Strijk in de middag lekker neer in ons restaurant voor een lunch en breid je vergadering eventueel uit met een diner en overnachting.

Uitstekend bereikbaar

Veilig parkeren

Gratis wifi

Inspirerende locatie

Tekentafel

Wat is er mooier dan het tekenen van een officieel document aan de tafel waar in 1945 de Vrede en Vrijheid van Nederland werd getekend! Wij maken graag een foto van deze speciale gebeurtenis!

Kleine Capitulatiezaal

De kleine Capitulatiezaal is een eigentijdse plek aan de achterkant van het hotel. De ruimte beschikt over een beamer en flip-over. In deze ruimte is zowel een u-vorm, carré, cabaret en private dining opstelling mogelijk.

Capaciteit Kleine Capitulatiezaal
U-vorm: 20 personen
Carré: 28 personen
Cabaret: 36 personen
Diner: 20 personen

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op. We denken graag met je mee.

HDW-Grote Capitulatie Zaal - Angle 1

Grote Capitulatiezaal

Altijd al willen vergaderen waar de onderhandelingen hebben plaatsgevonden in 1945? Een ruimte waar de historie ademt en de authentieke details aanwezig zijn? De ruimte beschikt over veel daglicht en is zeer geschikt voor grotere gezelschappen of bijeenkomsten met een zakelijk karakter.

Capaciteit Grote Capitulatiezaal 
U- vorm: 30 personen
Diner: 50-100 persone

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op. We denken graag met je mee.