Omgeving

Wageningen is een historische stad tussen de Veluwe en de Betuwe. Het is omringd door een weelderig buitenleven met toeristische routes door uitgestrekte natuurgebieden. Maar ook in de stad zelf is genoeg te beleven en te bezichtigen. Onze collega’s vertellen jou er graag meer over. Neem contact op, vraag naar wat er te doen is in Wageningen en laat je inspireren!

Wageningen centrum

Zin om een dagje te winkelen? Dan ben je in het centrum van Wageningen aan het juiste adres! In de typische zijstraatjes vindt u een breed scala verrassende winkeltjes, gezellige cafeetjes en bijzondere restaurantjes. Wageningen centrum biedt eveneens opties voor muziek, dans, film en theater. Perfect voor een dagje uit!

Beeldengalerij Het Depot

Beeldengalerij Het Depot is een museaal podium voor de hedendaagse beeldhouwkunst en stelt daarbij de ontplooiingskansen van de kunstenaar centraal: van mensen voor mensen. De collectie beelden bestaat uit torsen en fragmenten van het menselijk lichaam.

Universiteit Wageningen

In Wageningen bevindt zich van oudsher de Landbouw Universiteit. Tegenwoordig wordt er veel onderzoek gedaan naar voeding- en voedselproductie, leefomgeving en gezondheid, waarbij Hotel de Wereld met enige regelmaat dienst doet als uitvalsbasis voor voorname gasten van de universiteit.

Natuur & Omgeving

Nog geen idee wat je gaat doen in Wageningen? Laat je verleiden door de prachtige natuur. Op loopafstand bevinden zich bijvoorbeeld enkele botanische tuinen zoals bijvoorbeeld Het Arboretum en daarnaast is Wageningen omringd door enerzijds bossen en anderzijds uitgestrekte uiterwaarden. Ontdek de Veluwe op de fiets of met één van onze wandelroutes.