Feest

De organisatie

is voor ons al

een feestje

opzich!

Van een klein intiem samenzijn tot een groot feest. Hotel de Wereld leent zich uitstekend voor spetterende feestjes van elk volume. Onze locatie beschikt over diverse ruimtes waar jouw feestje plaats kan vinden. Is het mooi weer? Dan toveren wij graag ons terras om tot een ware feestlocatie. Ongedwongen borrelen? Of trouwen in één van onze zalen. Feesten bij Hotel de Wereld is feesten zonder zorgen. We regelen alles tot in de puntjes.

Het monumentale pand en onze historie zorgen ervoor dat Hotel de Wereld een bijzondere plek is om jouw feestje te vieren. Van diner, tot high tea en van BBQ tot een groot feest. Het kan allemaal op onze locatie!

Receptie 

Op zoek naar een geschikte locatie voor een receptie of promotieborrel? Dan ben je bij Hotel de Wereld op de juiste locatie.

Wij beschikken over meerdere zalen welke je kunt inrichten naar je eigen wensen. Tevens is het mogelijk dranken en hapjes zelf samen te stellen. Uiteraard beschikken wij ook over arrangementen!

Slapen

Na jouw feestje blijven slapen? Dat kan bij De Wereld. Ons hotel telt 17 eigentijdse themakamers die stuk voor stuk uniek zijn.

Wij denken graag mee

Onze medewerkers van de sales afdeling hebben al heel wat feestjes georganiseerd. Van kleine intieme diners tot aan grote trouwfeesten. Wij denken graag met jullie mee over een eventueel thema, de invulling van hapjes en food en de keuze aan muziek. Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn te bereiken via: 0317-460 444 of vul het contactformulier in.