24, 25 & 26-12 | Kerst

24, 25 & 26-12 | Kerst

Kerst 2023

De gezelligste tijd van het jaar vier je samen met je dierbaren bij Hotel de Wereld. Verras jezelf met onze twee kerstarrangementen, schuif aan bij de kerstlunch of het 6-gangen kerstdiner en natuurlijk onze Culitas met een kerstdiner voor thuis.

Scroll naar beneden voor alle informatie.

Kerst bij Hotel de Wereld

Slapen met kerst

De gezelligste feestdagen met je dierbaren vier je natuurlijk bij Hotel de Wereld. Knusse gezelligheid in onze lounges, een heerlijk kerstdiner in LEV @ de Wereld, fijn slenteren door Wageningen of een van de arboretums en ten slotte een bijzondere nacht in een themakamer. Kerst sprankelt bij Hotel de Wereld. Om die reden hebben wij natuurlijk weer twee fijne arrangementen samengesteld waarbij het je aan niets ontbreekt.

25 december 2023 (1e Kerstdag)

26 december 2023 (2e Kerstdag)

Kerst bij Hotel de Wereld

Eten met kerst

Werelds genieten, dat doe je met de feestdagen bij LEV @ de Wereld tijdens de kerstlunch en het 6-gangen kerstdiner. Onze keukenbrigade heeft een heerlijke lunch samengesteld die op tafel wordt gezet om gezellig samen te delen met je gezin of hele familie. ‘s Avonds is het culinair genieten met een uitgebreid 6-gangen diner waar we je graag kennis laten maken met luxueuze smaken. Het grootste deel van de producten komt uit Gelderland, lekker lokaal dineren dus! Beleef bijzondere feestdagen, sla het koken een keertje over en wees welkom bij Hotel de Wereld en LEV @ de Wereld.

24 december 2023 – Kerstdiner

25 december 2023 – Kerstlunch en kerstdiner

26 december 2023 – Kerstlunch en kerstdiner

Kies om te reserveren jouw ‘kerst-eetmoment‘ (lunch of diner), selecteer met hoeveel personen je komt, kies de kerstdag van jouw keuze en selecteer ten slotte je gekozen inlooptijdstip. Vul je gegevens en eventuele opmerkingen in en we we zien je dan graag op 24, 25 of 26 december!

Liever bellen of mailen? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op.

De kosten voor de kerstlunch bedragen € 47,50 p.p. (kids 6 t/m 12 jaar € 25,-). De inloop is tussen 12.30 en 14.00 uur.

De kosten voor het 6-gangen diner bedragen € 85,- p.p. (kids 6 t/m 12 jaar € 35,-). De inloop is tussen 18.30 – 20.00 uur.

Kerst bij Hotel de Wereld

Kerst thuis vieren

De Culitas is natuurlijk ook in 2023 weer van de partij! Met de Culitas bereidt je zonder kookstress een overheerlijk 4-gangen kerstdiner. Onze LEV chefs doen al het voorwerk en zorgen ervoor dat jouw diner panklaar voor je klaarstaat. Met de instructies van de chefs bereid jij de laatste details en verras je jouw familie met een smakelijk diner. Dankzij de Culitas heb jij geen last minute boodschappenstress, missende ingrediënten of te weinig ruimte op de fornuis.

Ontdek het menu en meer via onderstaande button op de site van LEV @ de Wereld.