Bij Hotel de Wereld willen we je als gast laten genieten van heerlijk eten en drinken. Tijdens je verblijf in één van onze hotelkamers, maar ook als je niet bij ons slaapt! Strijk neer in onze lounge of serre voor een uitgebreide lunch of een kopje koffie met huisgemaakte taartjes. Ons diner serveren wij in ons restaurant LEV. @ de Wereld. LEV. staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben. Je geniet bij LEV. van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten.

Lounge/Serre

Strijk neer in onze informele lounge voor een lekkere lunch of neem plaats in de serre voor een rustige kop koffie met een stukje huisgemaakte taart. In de avonduren geniet je hier van een goed glas wijn, een verfrissende cocktail met een borrelhapje on the side. Zomers betrekken wij het riante terras bij onze serre door het openen van onze schuifdeuren!

Restaurant LEV. @ de Wereld

In ons restaurant LEV. @ de Wereld serveren chef-kok Jeroen en zijn keukenbrigade heerlijke gerechten ter grootte van een tussengerecht. LEV. staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben, eten uit de regio en het seizoen, lekkere biertjes, meer dan 15 open wijnen en oprechte gastvrijheid. Bij LEV. @ de Wereld geniet je van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten.

Wat vinden onze gasten?