Bruiloft

Locatie

Je trouwt niet zomaar ergens, de locatie van jullie bruiloft is erg belangrijk. Hotel de Wereld biedt jullie alles wat een trouwlocatie nodig heeft. De unieke historie van het pand, de centrale ligging en de meerdere zalen maken Hotel de Wereld dé locatie voor een prachtige bruiloft.

Toast & Bruidstaart

Bij een bruiloft kan een lekkere taart en champagne om te proosten natuurlijk niet ontbreken. Door onze samenwerking met Bakkerij Mekking kunnen wij jullie helpen bij de zoektocht naar de perfect taart. Al een perfecte taart gevonden? Geen probleem, jullie kunnen de taart laten bezorgen door wie je wilt.

Diner

Een bijzonder onderdeel van het feest is het diner. Maar wij realiseren ons dat wensen sterk uiteenlopen. Naast een drie-, vier- of vijf-gangen menu serveren wij ook walking dinners. Bij mooi weer dekken wij de tafels buiten op het terras in romantische stijl of stoer Amerikaans met de Oklahoma Joe barbecue.

Feesten

’s Avonds gaat het dak er natuurlijk af! Swingen met goede muziek en lekkere drankjes! Voor jullie feest hebben jullie de beschikking over onze lounge, de capitulatiezaal, de serre en ons terras. Deze gezellige en authentieke ruimtes staat garant voor een topfeest! In de ruimte kunnen zowel statafels als lage en hoge zitjes worden geplaatst voor een ongedwongen en informele sfeer.