Wereldberoemd hotel in Wageningen

Misschien wel het bekendste hotel van Nederland. Hier werd in 1945 getekend voor de vrijheid van Nederland. Nu een modern en eigentijds hotel met restaurant, bar, terras en 17 comfortabele hotelkamers. Laat je lekker verwennen.

Ons ‘Hotel van de Vrijheid’ telt in totaal 17 hotelkamers met ieder een moderne en sfeervolle inrichting. LEV. @ de Wereld is het restaurant waar je heerlijk kunt genieten van culinaire hoogstandjes in een ontspannen ambiance. We gebruiken hierbij veel verantwoorde streekproducten en hebben veel oog voor gezonde voeding.

Kamer-Luxe-1
Netherlands, Rheden, Nationaal Park 'De Veluwezoom / Posbank

Ontdek de Veluwe

Het hotel ligt in het centrum van de stad Wageningen en op een steenworp afstand van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Een ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en levensgenieters. Ervaar het historische hotel, de stad én het comfort van een luxe, eigentijds hotel op de Veluwe.

Wanneer je boekt via onze website ontvang je €5,- extra korting van ons. Wij berekenen €2,50 per persoon per nacht toeristenbelasting.

Hotelfaciliteiten

Bij Hotel de Wereld zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Maak gebruik van onze vele faciliteiten tijdens je verblijf in ons hotel. We luisteren naar jouw wensen voor een onvergetelijk verblijf en bieden je de beste faciliteiten en service. Wat zijn jouw wensen?

Culinair arrangement
Netherlands, Renkum, Veluwezoom, Renkums Beekdal

Arrangementen

Een gezellig weekendje weg? Combineer de Veluwe met Hotel de Wereld in Wageningen en jouw verblijf staat garant voor succes. Om het je makkelijk te maken hebben wij de meest geliefde hotelarrangementen samengesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons ‘Gastronomisch arrangement’ of het ‘Pluk de Vrijheid arrangement’? Zit jouw smaak er niet bij? Laat het ons weten, wij zitten boordevol ideeën.