Bedrijfsfeesten

Klein en intiem

of

werelds en uitbundig

Sluit het jaar Werelds af en bedank jouw collega’s voor alle prestaties. Of plan alvast een waanzinnige zomerborrel en wees goed voorbereid voor 2024. Ons Hotel de Wereld team heeft al vele mooie (bedrijfs)feesten, borrels, diners en meer mogen organiseren! Of je nu gaat voor een informele walking dinner met een spetterend feest als afsluiter, een gezellige borrel in onze serre bar of kiest voor een uitgeserveerd diner met entertainment: wij denken graag met je mee.

Hotel de Wereld is een hotel met talloze mogelijkheden voor een uniek samenkomen! Het is daarom ook mogelijk om behalve een gaaf feest, gezellige borrel of smakelijk diner ook onze 17 themakamers te huren. En dat is niet alles; met 3 zalen, 1 restaurant, genoeg parkeergelegenheid en een terras zijn de mogelijkheden eindeloos.

023-_DSD7801

Borrelen

Proost op je team of bedrijf! Met een borrel vier je successen, blik je vooruit op de toekomst of start je een feestavond op een passende manier. We hebben diverse invullingen waaronder onze Borrel & Borrelplank:

Borrel & Borrelplank vanaf € 26,00 p.p.

  • Afkoop dranken 2 uur (bier, huiswijn & frisdrank)
  • Nootjes & olijven
  • Borrelplank (kaas charcuterie & pickles)
  • Rondje bitterballen

Jullie borrel uitbreiden met extra hapjes, de lekkerste cocktails, entertainment of extra drankafkoop? Onze salesafdeling helpt je graag op weg.

20210218-_BMW7045

Diner

Ons keukenteam gaat voor jullie aan de slag om een heerlijk diner te bereiden. Maak het groots en informeel of chique en intiem; alles is bespreekbaar met ons salesteam. Wat dacht je van:

  • Lekker informeel genieten van onze LEV Proeverij. Een tafel vol lekkere gerechtjes vanaf € 49,- p.p.
  • Uitgebreid dineren met gerechten ter grootte van een tussengerecht vanaf €45,- p.p.

Een diner kan natuurlijk op een andere manier ingevuld worden, bijvoorbeeld middels een walking dinner of met een bijpassend drankenarrangement (wijn, bier, non-alcoholisch).

Haringparty-Wageningen-70

Feesten

De Wereld ligt aan je voeten! Letterlijk in ons geval wanneer je samen met jouw team de dansvloer betreedt tijdens een spetterend feest bij Hotel de Wereld. Tijdens een feest is Hotel de Wereld helemaal beschikbaar voor jullie*. Over de invulling hebben we ook vast nagedacht:

All-in feest € 52,50 p.p.

  • Afkoop dranken (4 uur)
  • Hapjes (3 koud, 3 warm)
  • Midnight snack

Natuurlijk is een cocktailbar, live DJ, extra snacks of uitbreiding met een borrel of diner ook bespreekbaar.

*Wanneer je een (avond)feest organiseert bij Hotel de Wereld voor je team, dienen ook onze 17 kamers afgenomen te worden voor een speciaal tarief. Wel extra leuk om samen de volgende ochtend na te bespreken of voor de collega’s van ver om toch een drankje te kunnen drinken!

feesten

Oliebollenbal

Proost! Op je team, je collega’s en op jullie prestaties. We hebben een leuke eindejaarsborrel samengesteld waar je aan het eind van de avond proost op het nieuwe jaar dat komen gaat, een vervroegd oud & nieuw speciaal voor jouw team! Klik op de button voor alle informatie.

Wij denken graag met jullie mee

We hebben al veel bedrijfsfeesten, diners en borrels mogen organiseren. Daardoor zijn we graag jouw sparringspartner en locatie voor een onvergetelijk feest voor jouw team! Kom gerust eens kennismaken en onze locatie bezoeken. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)317 – 460 444, via de mail sales@hoteldewereld.nl of via onderstaand contactformulier.