Lunchen en dineren
in Hotel De Wereld,
sterrestaurant O Mundo
of Brasserie
DrinksandBites

 

Tussen 12.00 en 15.00 uur kunt u in de bar-lounge van Hotel De Wereld smullen van smakelijke lunch gerechten zoals verse soep, een Ceasersalade of huisgemaakte kalfskroketten. Speciaal voor u bereid met verse heerlijkheden uit de keuken van Restaurant O Mundo. Of kom na het winkelen in de gezellige Wageningse binnenstad even proeven van de ongedwongen sfeer en borrelen met een bittergarnituur. Kijk voor meer informatie over onze bar-lounge in het submenu.

Al onze hotelgasten zijn natuurlijk ook van harte welkom voor een smakelijke lunch of een tongstrelend diner in Restaurant O Mundo. Chef-kok Jonathan Veldhuizen en zijn team zorgen er voor dat het u aan niets zal ontbreken en maken van uw lunch en diner een avontuurlijke culinaire reis. Kijk voor meer informatie over Restaurant O Mundo in het submenu onder 'Restaurant O Mundo'.

Brasserie DrinksandBites, het eigenwijze zusje van het met een Michelinster bekroonde restaurant O Mundo. DrinksandBites heeft een Mediteraanse inrichting waarin u zich heerlijk kunt ontspannen en genieten van een heerlijk diner. Kijk voor meer informatie over DrinksandBites in het submenu onder 'DrinksandBites'.