Sous Chef (fulltime)

Sous Chef (fulltime)

Voor ons restaurant LEV. @ de Wereld zijn we op zoek naar een gedreven Sous Chef! LEV. @ de Wereld staat voor liefde voor mooie gerechten. De kaart wisselt met de seizoenen mee en we maken graag gebruik van alle mooie producten uit de regio.

Functieomschrijving:

Voel je welkom in de keuken van Hotel de Wereld. Hier staan we de hele dag aan. Als Sous Chef geef jij dagelijks leiding aan het keukenteam in afwezigheid van de Chefkok. Je werkt gestructureerd en bent bestendig tegen de hectiek van het hotelleven. Neem deel aan ons creatieve proces en wees niet bang om zelf initiatief te nemen!

Functie eisen:

  • Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail 
  • Je werkt goed samen in teamverband 
  • Flexibel inzetbaar in weekenden en in de avonduren
  • Je bent authentiek, gastvrij, professioneel en kwaliteitsgericht
  • Je houdt de kwaliteit van jouw producten nauwkeurig in de gaten en zorgt voor een schone werkomgeving.

Beschik jij over de volgende competenties:

  • Creativiteit
  • Initiatief
  • Kwaliteitsgericht
  • Coachen
  • Stressbestendig
  • Leidinggeven

Wat wij je bieden:

  • Flexibele werktijden dus je bent ook wel eens in de weekenden en avonden vrij!
  • Werken in een jong en gedreven team die dagelijks streeft naar het beste resultaat
  • Werken in een energieke en ervaren organisatie
  • 50% korting op alle FOOD in de HIM+ outlets en JRE partners
  • Voordelig slapen bij QL-hotels
  • Ruimte voor training en opleiding
  • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei
  • Een salaris dat past bij jouw verantwoordelijkheden

 

Beschik jij over een flinke dosis LEV. en leg je jouw gasten maar wat graag in de watten met jouw kookkunsten?

Mail jouw CV en motivatie naar sollicitatie@himplus.nl  t.a.v. Patricia van Dort