SEPTEMBER | Start 40-45, de Musical in Barneveld

SEPTEMBER | Start 40-45, de Musical in Barneveld

40-45, de Musical

In september start in De Midden Nederland Hallen in Barneveld een bijzondere voorstelling over de Tweede Wereldoorlog. Studio 100 brengt een verhaal over twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen. De Tweede Wereldoorlog is verweven met ons hotel en de boodschap van vrede en vrijheid die we aan de hand van deze oorlog jaarlijks met elkaar herinneren én vieren op 4 en 5 mei maakt dat wij graag partner zijn van deze bijzondere voorstelling. Meer informatie volgt snel!

 

Rotterdam, net na de Eerste Wereldoorlog. Dirk en Louis worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Dirk en Louis…

De voorstelling bestaat uit spectaculaire scènes met heel wat special effects. Het publiek zal geraakt worden met muziek en pakkende beelden die hen naar de keel zullen grijpen. 40-45 gebruikt een bijzonder technisch concept met rijdende tribunes en geluid via individuele koptelefoons. Dit zorgt ervoor dat het publiek op een unieke manier meegezogen zal worden in het verhaal. Om dit grootse concept te kunnen huisvesten wordt de locatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld helemaal passend gemaakt voor de voorstelling. Op alle vlakken zal 40-45, de musical een uitzonderlijke productie worden.

Vanaf september 2024