Muziek op Zondag

Vanaf oktober geniet je elke 2e zondag van de maand van live muziek in Hotel de Wereld! We hebben een mooi programma samengesteld van lokale artiesten, van klassiek tot jazz en van blues tot singer-songwriter.. Voor ieder wat wils!

 

Neem je familie, ouders of geliefde mee en geniet vanaf 15.00 uur van live muziek met een heerlijke borrelplank, LEV lunch of uitgebreide high tea. Chef-kok Jeroen en zijn keukenbrigade bereiden het met liefde voor je.

 

Sit back, relax en wij bezorgen je een gezellige en zorgeloze zondagmiddag!

Programma:

Zondag 9 oktober

Harpe Diem

Een ensemble samengesteld rondom de harp. Samen spelen ze een breed repertoire van latin en jazz tot licht klassiek, Franse chansons en Engelse traditionals. Kortom, voor ieder wat wils.

Zondag 13 november

BE-Acoustic

Een enthousiaste band met drie ervaren muzikanten; Bob, Ed en Alex. Het repertoire is gevarieerd met nummers van o.a. Eric Clapton, Racoon, Sting en vele anderen. Als dat geen feestje wordt..!

Zondag 11 december

Viva Voce

Een enthousiast koor waar kwaliteit en gezelligheid bovenaan staan! Onder begeleiding van dirigent Jori Klomp zorgen zij voor een mooie muzikale invulling deze middag.

Zondag 8 januari

Walinda de Jong

Een jonge singer-songwriter met passie voor kunst en muziek. Haar muziek bestaat uit persoonlijke teksten in het Nederlands over de levenslessen die ze tot nu toe heeft geleerd. Er zijn rustige liedjes, maar ook grappige en vrolijke songs.

Zondag 12 februari

Jimy Glasmacher

JiMy Glasmacher staat bekend in Wageningen en Ede als vermaard muzikant. Hij bespeelt de gitaar en bezorgt je een relaxte middag met chill-lounge muziek!

*Toegang is altijd gratis