Shiftleader bediening

Shiftleader bediening

Hé jij daar! Droom jij ook in horecajargon en heb je een hart dat sneller gaat kloppen bij de gedachte aan het veroveren van een Bib Gourmand? Ik ben Jonatan, de kersverse Maitre die sinds november vorig jaar de boel op stelten zet in dit historische etablissement. Mijn missie is het binnenslepen van die felbegeerde Bib Gourmand. Maar hé, ik ben geen eetkunstenaar in mijn eentje, dus ik heb jou nodig als shiftleader bediening!

Eerst even wat over mij: naast het jongleren met administratieve toestanden zoals bestellingen en roosters, ben ik zelf veel te enthousiast om niet af en toe onze gasten te verwennen. Vooral op die gezellige vrijdag- en zaterdagavonden geniet ik me van de energie die de horeca te bieden heeft. Wat ik zoek? Iemand die net zo dol is op gastheerschap als ik, iemand die verantwoordelijk en zelfstandig is. Een held(in) die als een ware dirigent kan optreden voor gasten en parttime collega’s. Fulltime beschikbaar is een pre maar minimaal 24 uur is een must, en weekenddiensten zijn voor jou net zo vanzelfsprekend als een glas water op tafel. Voor deze rol zoek ik niet één, maar meerdere toppers, zodat we onze weekenddiensten kunnen verdelen en nog wat tijd overhouden om onze ‘normale’ vrienden buiten de horeca te zien.

Als alumnus van de Wagenings Hotelschool, vind ik het supergezellig om samen te werken met gelijkgestemde collega’s. Samen kunnen we dan filosoferen over gastronomische vraagstukken en ideeën uitwisselen (of gewoon een goed glas wijn delen).

Jouw functie

In een notendop: ben jij een horecatijger met passie, ervaring en een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij precies wat ik zoek. Ik beloof je mijn steun op de werkvloer, en we zoeken niet slechts één, maar meerdere horecavaktoppers.

Wat hebben wij voor jou in petto?

  • Een loon waar je blij van wordt (afhankelijk van ervaring) en reiskosten
  • Kansen om te groeien met toffe trainingen en opleidingen
  • Mooie doorgroeimogelijkheden
  • 50% korting op eten bij de himgroep outlets (LEV @ de Wereld, Restaurant Lokaal, Villa Ruimzicht, LEV Foodbar, LEV. by Mike, Eetwinkel van Mien, JANS’ Food & Wine Bar en The Church)
  • Voordelig slapen bij QL hotels
  • Een werkplek in het meest fameuze hotel van Nederland
  • Gezellige afsluitborrels en personeelsuitjes waar je nog lang over napraat

 

Kriebelt het al om samen met mij die Bib Gourmand binnen te slepen? (En zeg nou zelf, dat staat toch fantastisch op je CV!) Laten we dan binnenkort eens koffie drinken. Stuur je beschikbare koffie date tijd naar sollicitatie@himgroep.nl.