Sales- en receptiemedewerker – Fulltime

Sales- en receptiemedewerker – Fulltime

Hi daar! Gaat jouw hart sneller kloppen van een geslaagde bedrijfsborrel, bruiloft of vergadering? Maar wordt jij net zo warm van meneer en mevrouw De Jong een geslaagd weekend geven in ons boetiekhotel? Dan heb ik een gave functie voor je! Aangenaam, ik ben hotelmanager Hans en ik ben op zoek naar een fulltime collega (minimaal 32 uur) voor onze combinatiefunctie van sales- en receptiemedewerker. 

Functieomschrijving:

Deze combinatiefunctie van 32 – 40 uur is er een waar mijn hart ook sneller van gaat kloppen. Een groot deel van mijn taken als  hotelmanager is namelijk zowel sales als gastheerschap bij de receptie. Ik zoek hierin dus een rechterhand die samen met mij en ons hele team er samen voor zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Je gaat bij Hotel de Wereld aan de slag in een kleinschalig boetiekhotel met 17 kamers. Ons hotel kent een rijke historie, wat iedere dag wordt doorvertaald in onze werkzaamheden. De gasten komen uit het hele land en daarbuiten om de historie van ons hotel en onze gastvrijheid te proeven. Een internationale omgeving waarvan ik hoop dat jij die net zo inspirerend vindt als ik!

Als receptiemedewerker ben je een echte duizendpoot en ontvang je de gasten in het hotel. Je helpt ze met het in- en uitchecken en voorziet de gast eventueel van toeristische informatie. Daarnaast spring je zo nu en dan bij in de bediening wanneer dat nodig is en help je bij de verzorging van het ontbijt. Je komt terecht in een afwisselende werkomgeving waarbij je veel vrijheid hebt en je een grote bijdrage levert aan de ervaring van de gasten.

Als salesmedewerker ben jij het eerste contactpunt voor groepsaanvragen, zowel zakelijk als leisure. Je geeft middels afspraken en offertes invulling aan veelsoortige aanvragen. Van vergadering tot private dining en van bruiloft tot bedrijfsfeest; bij Hotel de Wereld zijn we graag gastheer en gastvrouw voor vele partijen. Ook met onze zakelijk partners zoals de WUR heb jij nauw contact.

Als hotelmanager leg ik graag onze gasten in de watten, denk ik in oplossingen en multitask ik. Communicatie is hierin key. Ik zou het fijn vinden dat jij deze kwaliteiten ook in jezelf herkent. Verder is het een pré als je handig bent en snel schakelt met online systemen en je ervaring hebt in de gastvrijheidsbranche.

Wat wij je bieden bij Hotel de Wereld:

 • Een dynamische en afwisselende werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is;
 • Veel vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden;
 • 32-40 uur mogelijk op contract;
 • Met regelmaat ook werken in het weekend (om de week een weekend is ook bespreekbaar)
 • In principe een vast rooster met vaste dagen;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Lunch en avondeten is volledig verzorgd;
 • Eten met 50% korting bij de himgroep outlets (LEV @ de Wereld, Restaurant Lokaal, Villa Ruimzicht, LEV Foodbar, LEV. by Mike, Eetwinkel van Mien en The Church)
 • Voordelig slapen bij QL hotels;
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei;
 • Een werkplek in het meest bekende hotel van Nederland.

 

Herken jij jezelf in deze functie? Mail jouw CV en korte motivatie naar sollicitatie@himplus.nl t.a.v. Hans Hooft. Ik maak graag kennis met je! Ik nodig je dan ook graag uit voor een goede kop koffie om dan samen kennis te maken. Heb je vragen? Loop dan gerust eens binnen!