De Paden Op, De Lanen In

De Paden Op, De Lanen In

Hotel de Wereld is het start- en het eindpunt van de wandelroute ‘Het pad van de Vrijheid’. Het Pad van de Vrijheid is bedoeld voor iedereen die houdt van wandelen en interesse heeft in een ‘wandeling met inhoud’. Het fijne van deze wandelroute is dat je naar eigen wens kortere of langere delen van de route kunt lopen, of de route in zijn geheel kunt lopen.

Wandelroute ‘Pad van de Vrijheid’

Natuurliefhebbers genieten tijdens deze wandelroute van het fraaie en gevarieerde landschap rondom Wageningen, Rhenen, Oosterbeek en in de Betuwe. Voor geïnteresseerden is er genoeg te beleven rondom de thema’s oorlog, vrede en leven in vrijheid. 

 

De Etappe van Wageningen naar Rhenen is 12 km. Vanuit Rhenen kun je de bus terug nemen naar Wageningen of als je nog wandelzin hebt kun je via een andere route terug naar Wageningen wandelen.

TIP: voor de echte liefhebbers is het boek ‘Het Pad van de Vrijheid’ verkrijgbaar bij verschillende boekhandels in Wageningen en ook online te bestellen.

Lunchtip van Hans

Onderweg kun je heerlijk lunchen bij Villa GrebbeOord, gelegen aan de voet van de Grebbeberg in Rhenen. Een unieke plaats die uitkijkt op ‘De Blauwe Kamer’, een prachtig natuurgebied in de uiterwaarden van de Nederrijn. Villa GrebbeOord is een voormalig hotel dat gerestaureerd is tot een elegant ingerichte brasserie; zeker de moeite waard om onderweg een kijkje te nemen.

Wandel arrangement op de Veluwe Hotel de Wereld

Boek dit arrangement

Dit arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met een glas bubbels
  • Een 4-gangen proeverij van onze Chef
  • Overnachting in een kamertype naar keuze
  • Uitgebreid ontbijt
  • Wandelroute ‘Pad van de Vrijheid

 

Vanaf € 150,- per persoon, o.b.v. tweepersoons bezetting en beschikbaarheid

De prijzen kunnen variëren op basis van periode en kamertype, bovenstaande prijs is daarom een vanafprijs.

Zo boek je dit arrangement:

  1. Klik op ‘boek dit arrangement’
  2. Jouw unieke promotiecode wordt automatisch ingevoerd
  3. Kies een datum van aankomst en van vertrek
  4. Jouw arrangement verschijnt aan de rechterkant van de pagina. Selecteer het arrangement
  5. Rond de boeking af