10-08 | Wageningse Cultuurzomer

10-08 | Wageningse Cultuurzomer

Wageningse Cultuurzomer

Op zaterdag 10 augustus organiseert Hotel de Wereld weer een pleinconcert tijdens de Wageningse Cultuurzomer. De hele maand augustus staat in en rondom Wageningen in het teken van (openlucht) concerten, theatervoorstellingen, spectaculaire buitenfilms, beroepskunstenaars exposities, optredens van dichters en straatmuzikanten in de stad en de jaarlijkse kunstmarkt in Franse sferen.

Dit feestje laten wij ons dus niet voorbij gaan! Kom dan ook genieten van ons pleinconcert op zaterdag 10 augustus. Onze medewerkers maken voor jou de lekkerste drankjes waarmee je heerlijk met het zonnetje van de live muziek kunt genieten. Het concert begint om 15:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Neem op ons heerlijke terras plaats en laat je verrassen door het toffe concert! Zien we je dan?

Maar wie komen er dan? Willy B. & The Blue Sparrow zijn al meer dan 25 jaar een akoestisch bluesduo actief op podia van bluesfestivals, kroegen en straatmuziek-festivals in Nederland, Duitsland en België. Zij staan garant voor kwaliteitsblues uit de jaren ‘40 en ‘50.

10 augustus 2024