Romantische

huwelijkslokatie

Een heel bijzonder faciliteit van Hotel De Wereld is de mogelijkheid om elkaar in de historische capitulatiezaal het ja-woord te geven. Bijzonder, maar ook reuze handig, want op dezelfde locatie kunt u in stijl uw receptie, diner en huwelijksfeest organiseren. De keukenbrigade van het met een Michelinster bekroonde restaurant O Mundo zal er voor zorgen dat uw huwelijkslunch of diner een onvergetelijk moment wordt. En als u wilt kunt u vervolgens in onze luxe bruidsuite uw huwelijksnacht doorbrengen. Met een romantisch ontbijt ‘the day after’ in de serre of op het terras onder de kastanjes, samen met uw intieme familie- en vriendenkring, die uiteraard ook zijn blijven slapen, maakt u uw huwelijksfeest vervolgens compleet.

Of u nu blijft koffiedrinken, recipiëren, dineren, feesten of slapen, de ambte- naar van de burgerlijke stand van de Gemeente Wageningen heet u van harte welkom voor uw huwelijkssluiting in Hotel De Wereld en verschaft u met genoegen alle benodigde informatie.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Er is bij ons geen standaard prijs voor een bruiloft, omdat elke bruiloft uniek is. Wij lichten graag in een persoonlijk gesprek toe wat wij u kunnen bieden.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0317-460444 of per mail via  info@hoteldewereld.nl.