Vergaderen op niveau

Zoekt u een inspirerende omgeving voor uw vergaderingen, trainingen en besprekingen? Een persoonlijke benadering en een op maat gemaakt arrangement?

Met Hotel De Wereld kiest u een plek die motiveert tot goed overleg, maximale betrokkenheid en voortvarende besluitvorming. Met drie zalen en twee boardrooms biedt Hotel De Wereld voor serieuze aangelegenheden een verrassende ambiance. Groepen tot 60 per- sonen kunnen confereren in de grote Capitulatiezaal en tot 40 personen in de Prins Bernhard Serre. De kleine Capitulatiezaal biedt ruimte aan 20 personen en twee boardrooms op de verdieping ieder aan 8 personen.

Alle benodigde presentatie apparatuur is op afroep beschikbaar. Hotel De Wereld is goed bereikbaar en beschikt over een ruime eigen parkeergelegenheid. Restaurant O Mundo verzorgt op verzoek een op maat gemaakte lunch of diner voor uw gezelschap.

Naborrellen in een stijlvolle ambiance kunt u in onze bar/lounge. Wij denken graag creatief met u mee voor een passend arrangement. Neem contact met ons op voor maatwerk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0317-460444 of via info@hoteldewereld.nl

• Vraag hier informatie aan over vergaderen.