Van intieme diners tot wereldse feesten

Hotel De Wereld beschikt over drie zalen die voor tal van doeleinden gebruikt kunnen worden: feesten, recepties, borrels, afternoonteas, proeverijen, grote diners, intieme diners, lezingen, presentaties, vergaderingen en bijeenkomsten.
De capaciteit is afhankelijk van het gebruik: maximaal 200 personen voor de grote en 40 personen voor de kleine capitulatiezaal en 70 personen voor de serre. De zalen liggen direct naast elkaar en kunnen ook gezamenlijk gebruikt worden. Met een receptie of een feest in Hotel De Wereld kiest u zonder meer voor één van de mooiste locaties van Wageningen en wijde omstreken. In onderling overleg bepalen we wie wat regelt.
De kosten voor bijvoorbeeld een all-in receptie voor 1 uur zijn er al vanaf € 8,50 p.p. (inclusief onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, chips met tzatziki dip, olijven gevuld met ansjovis, bruschetta met steak tartare en een "holtkamp" kalfsvlees bitterbal met violet mosterd). Wij zullen het een eer en genoegen vinden om u en uw gasten aangenaam te verpozen met welgemeende gastvrijheid en heerlijke spijzen en dranken. Hotel De Wereld is makkelijk bereikbaar; te voet, met het openbaar vervoer, per taxi, te paard, in een limousine of met de eigen auto. We beschikken over een ruim parkeerterrein afgesloten met een slagboom.