5 Mei Plein 1
6703 CD  Wageningen
t (0317) 460 444
f (0317) 426 422
e info@hoteldewereld.nl

Hotel De Wereld is te vinden op het 5 Mei Plein. Bij uw bezoek kunt u gebruik maken van onze parkeerfaciliteit achter de slagboom. Vraag bij uw vertrek een uitrij kaart. Wij beschikken hier over een beperkt aantal parkeerplaatsen. Het reserveren van een parkeerplaats is helaas niet mogelijk. Mocht het parkeerterrein reeds vol zijn, dan kunt u gebruik maken van de parkeerfaciliteiten in het centrum.
Indien u reist met het openbaar vervoer kunt u het best uw route plannen via www.9292ov.nl. Komt u met de auto van de A50 dan neemt u de afslag Renkum/Wageningen. Bovenop de Wageningse Berg neemt u de rotonde voor driekwart en gaat u richting Zetten/Lexkesveer. U rijdt nu op de Generaal Foulkesweg. Aan het eind van deze weg gloort uw doel. De parkeerplaats ligt rechts van het hotel. Komt u met de auto van de A12 dan neemt u de afslag Ede/Wageningen. In Wageningen gekomen rijdt u alsmaar rechtdoor tot u bovenop de berg op de Diedenweg rijdt (voorbij de Peugeot garage aan uw linkerhand). Bij het tweede kruispunt gaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Generaal Foulkesweg. Aan het eind van deze weg gloort wederom uw doel. Gebruikt u een routeplanner typt u dan het Irenebrigadeplein in als eindpunt.

Partners Hotel De Wereld

Restaurant O Mundo / DrinksandBites /  
Hof van WageningenHotel PTC+ Ede /  
B&B de Willemshoeve / Ouwehands dierenpark / de veluwe.nl / Koninklijke Horeca NL / Voorheen De Toekomst / Robbert Kamphuis / Stichting Energy4All/